COVID-19. Creşele din Târgovişte vor fi închise

Creşele din Târgovişte vor fi închise până pe 22 martie, de asemenea bazinele de înot şi Centrul de zi "Arlechino" din municipiu, a anunţat, marţi, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Deciziile au fost luate, marţi, în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Târgovişte. "Se aprobă suspendarea activităţii din toate creşele de pe raza Municipiului Târgovişte începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de evoluţia situaţiei. Se aprobă suspendarea activităţii din Centrul de zi "Arlechino" din Municipiul Târgovişte începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de evoluţia situaţiei", precizează primarul Cristian Stan.

De asemenea s-a stabilit suspendarea activităţii bazinului de înot din cadrul Direcţiei Complex Turistic de Nataţie şi a bazinului de înot ce funcţionează în subordinea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte începând din data de 11 martie 2020 până în data de 29 martie 2020. Pe perioada de suspendare vor fi efectuate activităţi de dezinfectare şi întreţinere anuală a celor două bazine, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel