COVID-19. Cele mai afectate destinații de vacantă. Răzvan Pascu: Nimeni nu și-a putut imagina...

Răzvan Pascu, consultant marketic turistic, a vorbit despre cele mai afectate destinați de criza provocată de coronavirus.

"Fără îndoială că toate țările vor pierde din punct de vedere turistic. Dar cele mai afectate vor fi cu siguranță țările sărace, care depindeau în proporție covârșitoare de turism, cum este Thailanda, spre exemplu. Mi-e foarte greu să fac estimări în acest moment, dar îmi doresc ca din iunie să începem ușor-ușor să călătorim, la început poate în România și apoi și în afara țării. Nimeni nu și-a putut imagina că lumea se poate închide ermetic în doar o lună", a spus Răzvan Pascu într-un interviu pentru ciao.ro.

Destinațiile preferate de români

"Pentru români cu siguranță că ar fi rămas în top vacanțele în destinațiile clasice, estivale: Grecia, Turcia, dar și destinațiile din zona Golfului: Dubai, Doha ori Israel, Iordania sau Egipt. Dintre destinațiile îndepărtate, Zanzibar, SUA și Brazilia concurează pentru un loc în preferințele românilor și sunt tare curios cum vor evolua lucrurile în toamnă", a mai spus consultantul de marketing turistic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel