EXCLUSIV  COVID-19, cel mai PERICULOS aspect. Andrei Baciu: Aşa se explică EXPLOZIA de cazuri

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a explicat care este cel mai îngrijorător lucru legat de noul coronavirus. 

Într-un interviu acordat DC News, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a subliniat care este cel mai periculos lucru în ceea ce priveşte noul coronavirus: faptul că acesta are o contagiozitate foarte ridicată, lucru care explică şi explozia de cazuri înregistrate în Italia în ultimele zile. 

"Trebuie să ţinem cont de un aspect, faptul că una dintre caracteristicile, poate cea mai îngrijorătoare a acestui nou tip de coronavirus este contagiozitatea foarte ridicată. Faptul că acesta se transmite mult mai rapid, în comparaţie cu gripa sezonieră. Din acest punct de vedere, ce e important de observat este şi situaţia din Italia, unde, de la o săptămână la alta, din 21 până în 28 februarie,  în 21 februarie aveau circa 20 de cazuri, iar pe 28 februarie aveau 888 de cazuri, dacă nu mă înşel. (...) Vorbim atât de contagiozitatea foarte ridicată dar şi de poate tot ceea ce înseamnă comportamente de protecţie. E suficient să ai o singură scăpare pentru a putea intra în contact cu o particulă virală", a explicat Andrei Baciu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel