Covid-19: Bilanțul deceselor din Marea Britanie a depășit numărul raportat de China

Marea Britanie a întrecut China și Iranul la numărul de decese cauzate de Covid-19, după ce alte 684 de persoane și-au pierdut viața vineri.

Marea Britanie a întrecut China și Iranul la numărul de decese cauzate de Covid-19, după ce alte 684 de persoane și-au pierdut viața vineri. The Sun transmite că totalul morților a ajuns la 3.645.

Cifrele oficiale oferite de guvernul britanic a depășit cu mai mult de 300 de morți situația din China, țara din care a început pandemia Covid-19. Cu toate că situația din China și Iran se află pe site-ul prestigioasei Universități John Hopkins, guvernele celor două țări au fost des acuzate de mușamalizarea numărului real de cazuri.

Aproape 40.000 de infectați britanici

Ministerul Sănătății din Marea Britanie a mai transmis că 38.168 de britanici au fost confirmați pozitiv cu Covid-19, o creștere cu 4.450 față de ziua de ieri.

Numărul infectaților britanici cu coronavirus a crescut zilnic, cu aproximativ 17% pe zi, sugerând că Marea Britanie este departe de „stabilizarea" valului de îmbolnăviri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel