EXCLUSIV  COVID-19, efecte la nivel global. Ben-Oni Ardelean: Care sunt implicaţiile economice, sociale şi de securitate

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte PNL, a vorbit despre impactul coronavirusului asupra politicii globale. 

"E foarte complicat de evaluat, în acest moment, care este impactul. Poza la zi putem să o vedem, dar nu avem nicio formă să vedem unde va fi finalul. Pentru că nu ai de-a face cu o epidemie sau cu o provocare asupra sănătăţii populaţiei la nivel local, zonal sau global, ci e un proces în desfăşurare care, din punctul meu de vedere, va avea foarte multe implicaţii economice, sociale, chiar din punct de vedere al strategiei de securitate", a atras atenţia deputatul PNL în cadrul unui interviu acordat DC News.

Evenimente şi întâlniri importante, anulate

"Vedem foarte clar că în acest moment se anulează diverse modalităţi de transport, întâlniri la cel mai înalt nivel, multe dintre ele au, oarecum, consecinţe şi pe plan parlamentar, şi pe plan guvernamental, sunt vizite şi întâlniri care sunt anulate, instituţii naţionale şi internaţionale închise complet. Sunt aproape toate deplasările internaţionale suspendate în acest moment pe plan politic. Toate aceste implicaţii sunt într-un proces continuu şi cu o evaluare la zi extrem de complicată pentru toţi factorii de decizie. Niciunul dintre ei nu poate spune cu certitudine ce se va întâmpla mâine", subliniază Ben-Oni Ardelean.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel