Ciolacu, pentru modificarea CoCa: Aşa îi protejăm pe părinţii şi bunicii noştri!

Marcel Ciolacu intervine după propunerea făcută de către social-democratul Florian Bodog privind modul în care medicii de familie fac prescripţii, în contextul restricţiilor impuse de starea de urgenţă. 

"Susțin cu toată convingerea soluția propusă de colegul nostru, prin care să îi protejăm pe părinții și bunicii noștri!", transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Ce a declarat Florian Bodog 

”Cer Guvernului PNL să adopte de URGENȚĂ o hotărâre pentru modificarea contractului cadru, astfel încât medicii de familie să poată face prescripții electronice fără obligativitatea consultului pacienților în persoană!

În această perioadă de criză gravă în domeniul Sănătății, aduc aminte Guvernului PNL că este obligat să ia măsuri REALE pentru a-i proteja în primul rând pe cei care se află în prima linie a luptei împotriva virusului ucigaș! Mă refer la personalul medical și, desigur, la medicii de familie, cu care autoritățile statului ne recomandă să luăm legătura în caz de nevoie și înainte de orice.

De asemenea, părinții și bunicii noștri, persoanele în vârstă, vulnerabile, sau bolnavii cronici, au nevoie de ajutor și de protecție ACUM! Dacă îi vor obliga mai departe pe bolnavii cronici, sau pe cei în vârstă, să meargă la medicul de familie îi vor expune la riscuri inutile atât pe ei, cât și pe medici! Luați măsuri reale, acum, domnule Orban!”, a declarat Florian Bodog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel