COVID - 10, RĂZBOI total din cauza românilor din diaspora. Crina Dobre vs. Serghei Mizil

Românii s-au împărțit în două tabere în ceea ce-i privește pe cei care se întorc din diaspora de teama coronavirusului.

Într-un videoclip postat pe contul său de Facebook, Serghei Mizil a dat de pământ cu persoanele care sunt speriate de coronavirus și vor să revină în țară.

”Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în țara asta. Am avut asociați, oameni, români plecați în Italia. Înțelegeți-mă bine ce spun. Nu mă refer la toți românii din Italia. Mă refer la cei cu „como se dice". Și acum veniți cu capetele înapoi acasă. Păi, nu vă mai e frică de ciuma roșie? E mai periculoasă decât virusul. Voi, în străinătate, ați votat trei zile. Unde l-ați văzut zilele astea pe Iohannis? Al nostru... nimic. Toți vorbeau stricat românește, aveau accentul ăla italienesc. Ridicau vocea. Veniți și vă ascundeți în România. Stați la voi acasă, în Italia. Eu n-am văzut președinte, când toată lumea e în criză, să nu scoată un cuvânt. Dacă aș putea, acum, aș inventa un partid naționalist. Când vin ăștia la frontieră, „che dice?". Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba. Stați în Italia că e frumos acolo", a spus Serghei Mizil.

Alții vor ca românii să revină acasă

Pe de altă parte, Crina Dobre (PNL) a spus că românii trebuie să vină acasă pentru că doar împreună vom învinge noul coronavirus.

”Nu va muri nici familia mea și nici a altora. Românii din diaspora vin acasă la ei, nu îi poate opri nimeni. Va fi bine, suntem oameni responsabili, ne spălăm pe mâini, dezinfectăm suprafețele, evităm aglomerația, nu ne panicăm, nu ne enervăm și respectăm deciziile autorităților și carantina”, a scris Crina Dobre.

”Vama Nădlac e asaltată. Vin românii din diaspora acasă! Asta este cea mai mare declarație de dragoste pentru glia strămoșească și cea mai mare probă de încredere în Guvern și Președinte! Bine ați venit acasă! Ne vom descurca împreună, țuică să fie, săpun pentru mâini și glume multe, că ridică imunitatea. În rest...o să ne fie bine, atâta vreme cât suntem unii lângă alții și ne ajutăm”, a mai notat Crina Dobre.

Cine considerați că are dreptate în această dispută?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel