COVID, valul 4. Jurma: România a depășit recordul mondial absolut. Au crucificat poporul ăsta!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Medicul Octavian Jurma trage un nou semnal de alarmă și susține că România a depășit un record mondial în ceea ce privește decesele COVID-19. 

Medicul Octavian Jurma se arată din nou indignat la adresa autorităților cu privire la modul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus și cu privire la măsurile luate pentru evitarea valului patru de infectări. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, specialistul susține că țara noastră a depășit ”recordul mondial absolut, de la începutul pandemiei și până azi, de moarte săptămânală”, iar numărul deceselor va continua să crească. Mai mult, medicul le dă un sfat celor din ministere și instituții. 

”Au săvârșit-o! Au crucificat poporul ăsta! Valul 4 a ajuns nestânjenit la vârf săptămâna trecută și măsurile luate săptămâna asta par acum doar un exercițiu de cosmetică menit să ascundă această atrocitate inimaginabilă într-o țară care se pretinde creștină. Graficul este elocvent. România a depășit recordul mondial absolut (de la începutul pandemiei și până azi) de moarte săptămânală de COVID-19 la 1 milion de locuitori*. Valul de decese va continuă să crească pentru cel puțin încă o săptămâna, chiar dacă valul de cazuri a început să scadă.

Indignat la adresa autorităților

Nici un alt stat nu și-a lăsat nepăsător poporul să moară într-o asemenea măsură de COVID-19 fără să facă nimic să împiedice catastrofă, dimpotrivă îndepărtând măsurile de limitare rămase din valurile trecute. Nici un alt stat nu și-a învinuit poporul pentru că a căzut în prăpastia în care l-a îndemnat să între. Această atitudine monstruoasă față de viață semenilor nu poate rămâne și de dată această trecută cu vederea pentru că se va repetă, așa cum se repetă deja de 3 valuri tocmai din convingerea că pot scapă cu vorba pe moarte călcând.

PS. Un sfat pentru cei din ministere și instituții. Cereți ordin scris pentru orice "eroare" vi se cere să faceți în perioada asta că să nu descoperiți că "eroarea" este de fapt o ilegalitate. *Numărul de decese mediu în 7 zile la 1 milion de locuitori”, a scris medicul Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook. 

CITEȘTE ȘI: Dr. Octavian Jurma: Riscul să apară un focar între vaccinați, produs de vaccinați, este foarte mic

2. -imagine fara descriere- (1635337727836_03618500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel