COVID, SFIDARE uriașă în acest oraș. Cazurile explodează, spitalele sunt PLINE, iar spitalul de campanie abia se mișcă - FOTO

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

În timp ce cazurile de COVID-19 explodează de la o zi la alta, iar spitalele sunt pline, aici spitalul de campanie este încă în curs de amenajare. 

Deși Brașovul este pe locul trei pe țară ca număr de cazuri de infecții cu coronavirus, autoritățile au luat cu greu decizia de a se amenaja un spital de campanie. 

În perioada 9 – 27 iulie, Primăria Brașov a autorizat accesul a patru tiruri pe bulevardele orașului pentru a transporta cele 56 de containere din care este amenajat spitalul modular.

Nu se știe când va fi gata 

Spitalul Modular se află în curtea Spitalului Județean Brașov și va primi pacienți infectați cu noul coronavirus. Președintele Consiliului Județean susține că lucrările avansează, dar nu se știe exact când va fi inaugurat.  

”Spitalul modular Brașov pe care îl construim ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov capătă contur! Lucrările avansează într-un ritm bun și sunt sigur că în cel mai scurt timp o să-l avem finalizat și funcțional! Până în prezent am alocat Spitalului Judeţean 11.976.260 lei pentru realizarea acestei secţii şi facem toate demersurile pentru a recupera investiţia din fonduri europene”, a scris Adrian Veștea pe pagina sa de Facebook. 

Până astăzi, 26 iulie, la Brașov au fost confirmate 2703 persoane cu Covid-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel