Coronavirusul a schimbat anti-vacciniștii. RĂSTURNARE DE SITUAȚIE!

Cercetătorii încearcă producerea unui vaccin pentru coronavirus în termen record.

Cercetătorii încearcă producerea unui vaccin pentru coronavirus în termen record, iar liderii politici au avertizat că restricțiile nu vor fi ridicate complet până la existența unuia, conform CNN.

Actuala cursă pentru obținerea unui vaccin este o provocare pentru mișcarea anti-vaccin, ai cărei mulți membri se opun obligativității acestora.

Schimbarea mentalităților în momente critice

Cu toate acestea, virusul a reușit să schimbe modul în care gândesc unii „antivacciniști". Haley Searcy din Florida, Statele Unite, a spus că era „cu totul anti-vaccin" la nașterea fiicei sale, în 2019.

„Am văzut multe cazuri de copii care mureau din Sindromul Morții Subite la Sugari (SIDS) și care aveau reacții periculoase din cauza vaccinurilor", a spus ea, repetând fricile nedemonstrate și des întâlnite la sceptici, care consideră că tratamentele testate riguros încă ar putea fi periculoase.

„Am fost la fel de speriată de vaccinuri ca de una dintre bolile împotriva cărora trebuie să protejeze", a continuat Searcy.

„Am fost martoră la ce pot face bolile când nu sunt combătute cu vaccinuri”

După ce a fost sfătuită de pediatrul fiicei sale, ea „s-a conformat și a acceptat să fie vaccinată", dar încă a suspectat că aceste metode sunt nenecesare și periculoase. Pandemia i-a schimbat modul de a gândi. „De când cu Covid-19, am fost martoră la ce pot face bolile când nu sunt combătute cu vaccinuri".

„Mama mea este bolnavă la plămâni, așa că dacă face Covid-19, nu mai are cum să lupte. Am învățat cât am putut pentru a combate informațiile false, în speranța că aș putea convinge mai mulți oameni să stea acasă și să urmeze distanțarea socială, pentru ca mama să nu se îmbolnăvească", a mai spus americanca. „Multe vieți sunt în joc, incluzând persoanele dragi care sunt foarte vulnerabile".

Rolul vaccinurilor în pandemiile anterioare

Învățând despre cum a răspuns lumea pandemiilor din trecut, Searcy a aflat că, de exemplu, gripa porcină a fost învinsă de vaccin. „Am învățat cum se fac teste riguroase înainte să devină disponibile pentru public", a spus ea.

„Nu căutam informații despre vaccin înainte, însă cu cât citeam mai mult, cu atât realizam lipsa argumentelor susținute de știință ale antivacciniștilor", a adăugat Haley Searcy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel