Coronavirusul a afectat vânzarea unei importante console de jocuri video

Coronavirusul 2019-nCoV a afectat stocurile disponibile în Japonia ale consolei de jocuri video Nintendo Switch.

Coronavirusul 2019-nCoV a afectat stocurile disponibile în Japonia ale consolei de jocuri video Nintendo Switch, conform BBC.

Directorul executiv al uriașei companii nipone, Shuntaro Furukawa, transmisese săptămâna trecută că producția din China a consolei a fost afectată de epidemie.

Situația s-a înrăutățit atunci când întârzierile livrărilor din China în Japonia au devenit „de neevitat", a mai transmis Nintendo. Deocamdată nu este clar dacă și celelalte piețe în care se vinde Switch vor fi afectate.

Tesla, afectată la rândul său de coronavirus

 (w670)

La jumătatea săptămânii, producătorul de autoturisme Tesla a avertizat că întrerupe operațiunile din China. Livrările de Tesla Model 3 din țara gazdă a virusului ar fi întârziate temporar, a transmis un executiv din cadrul companiei americane, după ce producția a încetat pentru mai mult timp. Din această cauză, acțiunile companiei, care crescuseră rapid în ultimul timp, s-au prăbușit cu 17%.

Nintendo a început să mute o parte din producția sa către Vietnam în 2019, din motivul războiului economic dintre China și Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, țara din sud-estul Asiei nu are capacitatea de a face insesizabilă criza din China.

Compania niponă a transmis că și celelalte produse precum Joy-Con-urile (manetele de joc) vor fi afectate de coronavirus pe piața din Japonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel