Coronavirus, WUHAN - Un bărbat a murit, după ce a fost declarat vindecat

Un bărbat de 36 de ani din Wuhan, externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus, a murit.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii la Wuhan, la cinci zile după ce a fost externat dintr-un spital construit special pentru cei cu noul coronavirus, scrie South China Morning Post, citând presa din Shanghai.

Raportul, eliminat ulterior, arăta că bărbatul de 36 de ani a fost internat, la spitalul nou construit pentru a trata pacienții cu simptome ușoare și moderate, pe 12 februarie, potrivit soției sale.

A murit în carantină

El a fost externat două săptămâni mai târziu cu recomandarea să stea într-un hotel de carantină timp de 14 zile. Soția bărbatului a spus că acesta a început să se simtă rău la două zile de la externare, iar în 2 martie a fost trimis la un spital, unde a murit. În certificatul de deces, eliberat de comisia de sănătate din Wuhan, se menționează drept cauză directă Covid-19.

Totodată, Spitalul Fangcang a transmis o notă urgentă în care se arată că mai mulți pacienți externați s-au îmbolnăvit din nou. Spitalul începe de joi să facă teste de anticorpi la toți pacienții înainte de a-i externa, pentru a se asigura că sunt recuperați complet. O clinică de reabilitare pentru pacienții recuperați după Covid-19 a fost deschisă joi la Spitalul Provincial Hubei, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel