Coronavirus Vrancea. Numărul persoanelor izolate S-A DUBLAT față de ziua de luni

Numărul persoanelor întoarse în județul Vrancea, din străinătate, și care au intrat în izolare la domiciliu aproape s-a dublat. 

Numărul persoanelor care s-au întors din Italia şi se află izolate la domiciliu a ajuns marţi la 268, aproape dublu faţă de ziua precedentă, când s-au înregistrat 140 de persoane în carantină la domiciliu, potrivit raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, scrie Agerpres. 

"La nivelul judeţului Vrancea sunt un număr de 268 persoane care au călătorit în zonele de risc, cu recomandarea de izolare la domiciliu 14 zile. Persoanele nu prezintă simptomatologie specifică. Aceste persoane vor fi monitorizate zilnic de către medici epidemiologi", a precizat DSP Vrancea.

Nu sunt persoane în carantină 

Potrivit instituţiei, în judeţ nu sunt persoane aflate în carantină în spaţiile special amenajate.

Marţi, o persoană aflată în izolare la domiciliu din data de 29 februarie a apelat serviciul 112, acuzând febră 39. Femeia a fost preluată, cu izoleta, de un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean. Pacientei i s-au recoltat probe pentru COVID-19 şi a fost internată într-un spaţiu special amenajat, sub tratament specific.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel