Coronavirus, viteză ALARMANTĂ de răspândire. Cifrele momentului

Noile cifre privind răspândirea infectărilor cu coronavirus scoate la iveală viteza șocantă în care lucrează acest virus. 

Acum, când la nivel global situaţia se apropie de 10 milioane de cazuri, OMS avertizează asupra unei noi faze periculoase în această criză. Şi, deşi multe ţări din Asia şi Europa de Vest au reuşit să controleze răspândirea virusului, în alte regiuni din lume rata infectării este în continuă creştere. 

Şi, dacă primul milion de oameni s-a infectat în trei luni de zile, ultimul milion de oameni s-a infectat în doar... opt zile, conform bbc.com

SUA, spre exemplu, care este lider în ceea ce priveşte numărul de infectări şi de decese la nivel mondial, se confruntă în continuare cu creşteri în ceea ce priveşte cazurile. Numărul cazurilor pozitive din ultimele zile a ajuns la o medie zilnică de 40.000 şi urcă. Şi, contrar aşteptărilor, nu este al doilea val de infecţii, ci încă primul. 

Brazilia este pe locul al doilea după SUA în lume şi doar a doua ţară care depăşeşte un milion de cazuri. Sao Paulo şi Rio de Janeiro sunt cele mai lovite oraşe, însă asta pentru că alte zone din ţară nu fac suficiente teste. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel