Coronavirus. Unde s-a făcut izolarea românilor veniți din străinătate, la București

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Iată unde au fost cazate mai multe persoane care au venit din străinătate și care nu au un domiciliu stabil în București. 

Izolarea românilor veniți din străinătate s-a făcut la Hotel Phoenicia Express, pe Șoseaua de Centură, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții societății. 

”Întrucât, în ultimele zile, au apărut în presă informații contradictorii, reprezentanții Phoenicia Hotels, doresc să aducă lămuriri pe tema izolării unui număr de persoane într-unul dintre hotelurile noastre.

Toate aceste persoane, recent întoarse din străinătate, care nu au domiciliul în București, sunt izolate, pe o perioadă de 14 zile, la Hotelul Phoenicia Express, care se află pe centura capitalei, mai exact, pe șoseaua Odaii nr. 441-443. Acesta fiind singurul hotel din Grupul Phoenicia Hotels pe care în acest moment autoritățile îl folosesc în scopul izolării celor care au trecut granițele tării în ultimele zile. Așadar, dorim să punctăm foarte clar, ca nicio persoană nu este izolată la Hotelul Phoenicia Grand, din Nordul Capitalei, acesta din urmă prezentând cele mai sigure condiții pentru oaspeții săi.

Persoanele se află sub observație 

Dorim să vă aducem la cunoștință și faptul că toate aceste persoane sunt sub observație și că nu avem cunoștințe până în acest moment că vreuna dintre acestea ar avea testul pozitiv care să confirme prezența COVID-19, dar și faptul că măsurile luate de autorități, în acest caz, sunt unele doar de prevenție.

Am decis să punem la dispozitie, în baza unui contract, Hotelul Phoenicia Express, la solicitarea Primariei Sectorului 1, prin Dl. Primar Dan Tudorache, pentru că am înteles gravitatea situației din România. Ca orice alt cetățean al acestei țări, si noi ne dorim ca răspândirea acestui virus sa fie una cât mai mică, așadar, considerăm că, in aceste vremuri, implicarea oricărui cetățean poate fi salvatoare”, a precizat Departamentul de Comunicare al Phoenicia Hotels.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel