Urmărește emisiunea live


Coronavirus: SUA, un nou bilanț al morților în ultimele 24 de ore

Statele Unite au înregistrat 1.260 de dese suplimentare legate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, un bilanţ zilnic stabil în raport cu cel din ajun, potrivit datelor publicate vineri la orele 20.30 (sâmbătă, 00.30 GMT) de universitatea americană Johns Hopkins, notează AFP.

Aceasta ridică la peste 95.921 numărul total al morţilor înregistrate în SUA, de departe cea mai îndoliată ţară de pe glob în valori absolute, la circa 1,6 milioane de cazuri înregistrate oficial de la declanşarea pandemiei.

În pofida acestor date, cele 50 de state americane au trecut la relaxarea parţială şi treptată, menţinând anumite restricţii legate de adunările publice pentru a opri răspândirea coronavirusului. Preşedintele american Donald Trump a îndemnat vineri la deschiderea imediată a lăcaşurilor de cult din Statele Unite.

'Consider lăcaşurile de cult - ca bisericile, sinagogile şi moscheile - ca locuri esenţiale care oferă servicii absolut necesare', a declarat el într-o conferinţă de presă la Casa Albă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel