Coronavirus: SUA, noi de decese în ultimele 24 de ore

Statele Unite au înregistrat miercuri 1.738 de decese cauzate de noul coronavirus în 24 de ore, în scădere faţă de ziua precedentă, potrivit bilanţului dat publicităţii de Universitatea Johns Hopkins, transmite joi AFP.

Numărul total al deceselor de la declanşarea pandemiei în SUA a ajuns la 46.583, fiind cel mai ridicat bilanţ al victimelor COVID-19 la nivel mondial. Prima putere economică de pe glob are în prezent peste 839.675 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Aproape 4.5 milioane de persoane au fost testate în SUA. Statul New York este epicentrul epidemiei COVID-19 din SUA, deşi se pare că vârful crizei a fost depăşit. Preşedintele Donald Trump a decis săptămâna trecută că a venit momentul să 'repornească America', lăsându-i pe guvernatorii statelor să ia decizia relansării în funcţie de gravitatea locală a situaţiei epidemiologice.

O parte din state au început rapid să relaxeze regulile de distanţare socială. În statele aflate încă în carantină, protestele care cer relansarea economiei s-au înmulţit în ultimele zile, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel