Coronavirus: SUA, bilanț în scădere privind numărul deceselor în ultimele 24 de ore

Statele Unite au înregistrat vineri bilanţul lor cel mai scăzut în aproape trei săptămâni, potrivit numărătorii realizate de Universitatea Johns Hopkins, notează agenţia France Presse.

SUA au înregistrat  1.258 de decese  cauzate de noul coronavirus în 24 de ore. Noile decese, înregistrate de joi, ora locală 20.30, până vineri la aceeaşi oră, ridică la 51.017 numărul total al morţilor legate de COVID-19 în Statele Unite, de departe cea mai îndoliată ţară în valoare absolută, potrivit bilanţurilor oficiale.

Această scădere punctuală nu denunţă pentru moment nicio tendinţă şi va trebui să se repete în următoarele zile pentru a confirma o adevărată îmbunătăţire a situaţiei din ţară. Iar bilanţul zilnic rămâne cu mult mai ridicat decât cele comunicate de restul ţărilor lumii. Precedentul bilanţ pentru 24 de ore inferior celui de vineri datează din 6 aprilie, cu 1.150 de morţi înregistrate.

Joi, Statele Unite au înregistrat unul din cele mai grave bilanţuri zilnice, cu peste 3.170 de morţi într-o zi. SUA înregistrează, de asemenea, cel mai mare număr de cazuri declarate oficial, cu peste 890.000 de cazuri diagnosticate de la începutul pandemiei. Circa 96.000 de persoane au fost declarate vindecate, mai scrie AFP, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel