Coronavirus: SUA, Bilanț în creștere a deceselor din ultimele 24 de ore

SUA au raportat  un nou bilanț în ceea ce privește numărul  deceselor din ultimele 24 de ore.

Cu 2.333 de decese provocate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, bilanţul zilnic înregistrat marţi în Statele Unite a fost în creştere, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, informează AFP.

În ziua precedentă, în SUA a fost raportat cel mai scăzut bilanţ cotidian de decese din ultima lună: 1.015 de cazuri. Potrivit ultimelor actualizări, bilanţul total al deceselor provocate de COVID-19 pe teritoriul SUA a ajuns la 71.022. Statele Unite au, de asemenea, cel mai mare ridicat bilanţ al persoanelor diagnosticate cu COVID-19, cu peste 1.2 milioane de cazuri raportate.

În pofida acestor cifre, mesajul liderului de la Casa Albă din ultimele zile s-a concentrat pe perspectiva ridicării măsurilor restrictive şi pe repornirea ţării. Aflat în vizită la o fabrică de măşti din Arizona şi nepurtând mască, preşedintele Donald Trump a cerut o redeschidere rapidă a economiei, chiar dacă acest lucru riscă să crească bilanţul victimelor pandemiei.

Întrebat de ABC News dacă crede că 'se vor pierde vieţi pentru redeschiderea economiei', preşedintele SUA a răspuns: 'Este posibil ca acest lucru să se întâmple pentru că nu vom rămâne în casele noastre', informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel