EXCLUSIV  COVID-19, cele mai promițătoare tratamente. Interviurile DC News și DC Medical

Ediție specială a emisiunii Interviurile DC News și DC Medical. Experți români vor explica joi, de la ora 15:00, care sunt cele mai promițătoare tratamente dintre cele testate în lupta cu noul coronavirus și COVID-19.

Ediția de astăzi a emisiunii Interviurile DC News și DC Medical aduce în prim plan noile tratamente care au dat, până acum, rezultate în lupta cu COVID-19, boala declanșată de infectarea cu noul coronavirus.

Experți români de marcă - pe prof dr Cătălin Codreanu, medic primar reumatolog la Centrul Clinic de Boli Reumatismale "Dr. Ion Stoia", prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentant al României în boardul MS; prof dr farm Dumitru Lupuliasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, de la UMF Carol Davila București, și șef de lucrări dr Virgil Musta, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara , de la UMFT Timișoara - vor explica ce tratamente funcționează în lupta cu boala care a făcut deja, la nivel mondial, peste 217.000 de victime și a infectat peste 3.117.000 de oameni.

Emisiunea va fi transmisă pe canalele de Youtube ale DCNews TV, DCNews și DCMedical și pe paginile de Facebook ale DCNews și DCMedical, LIVE, joi, 30 aprilie, de la ora 15:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel