Coronavirus România. Orban, reuniune de urgență cu mai mulți miniștri

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Mai multe surse suțin că premierul interimar Ludovic Orban a convocat o reuniune de lucru cu mai mulţi miniştri pe tema noului coronavirus.

Premierul interimar Ludovic Orban a convocat, duminică seara, o reuniune de lucru la Palatul Victoria pe tema noului coronavirus, au precizat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Alături de şeful Executivului, la şedinţa de lucru participă miniştrii interimari Monica Anisie (Educaţie), Victor Costache (Sănătate) şi Marcel Vela (MAI).

15 cazuri de coronavirus în România

Pe teritoriul României au fost înregistrate, până duminică, 15 persoane în cazul cărora a fost confirmată infecţia cu COVID-19, dintre care cinci au fost declarate vindecate şi au fost externate, potrivit unei informări transmise anterior de Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, începând de duminică, sunt interzise manifestările publice sau private, în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel naţional, pentru toţi agenţii publici şi privaţi şi nu este supusă negocierii, excepţiilor, neputând fi amânată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel