Coronavirus. Primul caz confirmat din Prahova

Primul caz de coronavirus a fost confirmat într-o primărie din judeţul Prahova, la o angajată, iar 25 de contacţi ai femeii au intrat în autoizolare până pe data de 27 aprilie, informează, sâmbătă, Prefectura Prahova.

Primăria va rămâne închisă până pe 27 aprilie.

"Conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, a fost înregistrat primul caz confirmat cu COVID-19 într-o primărie din judeţul Prahova. Este vorba despre o angajată din administraţia locală, aceasta prezentând simptomele specifice noului coronavirus. În primă fază, şi-a contactat medicul de familie şi, ulterior, a sunat la 112, fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul CFR Ploieşti. În urma testului, rezultatul a fost pozitiv, fiind transferată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti", precizează Prefectura Prahova, potrivit Agerpres.

"Nu a putut fi identificat contactul-sursă"

Este vorba despre Primăria Poiana Câmpina. Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, stabilind 25 de contacţi care au intrat în autoizolare, până în data de 27 aprilie.

"Nu a putut fi identificat contactul-sursă. Primăria va rămâne închisă până la data precizată. Între timp, a început testarea angajaţilor de aici, urmând ca în zilele ce vin să sosească rezultatele primelor teste. Se vor face şi ample proceduri de dezinfecţie", mai anunţă Prefectura Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel