Coronavirus/Persoane izolate la domiciliu. Avertizare pentru echipele de intervenție

Autoritățile trag un semnal de alarmă și fac mai multe recomandări pentru echipele de intervenție care remediază diferite defecțiuni la apă, canal, gaze, electricitate, cablu și nu numai. 

Autoritățile fac un apel către membrii echipelor de intervenție solicitate pentru a remedia diverse defecțiuni. 

”În atenția personalului echipelor de intervenție (apă, canal, gaze, electricitate, internet/cablu/telefonie fixă) în relație cu persoane aflate în autoizolare! Dacă sunt solicitări privind intervenția d-voastră la diverse adrese, vă rugăm să vă adresați imediat Centrului Județean de Conducere și Coordonare al Intervenției (CJCCI) unde există lista cu toate persoanele autoizolate și adresele acestora! Dacă adresa respectivă se află pe listă vi se vor face și recomandările necesare!

Recomandari pentru membrii echipei de intervenție:

Persoanele aflate în izolare (autoizolare) la domiciliu, la momentul intervenției, sunt persoane asimptomatice, cu un potențial scazut de pericol de transmitere a bolii și cu un potențial redus de generare de aerosoli infectanți, mai ales daca au și o masca de protecție):

- Înainte de intrarea in locuință să solicite persoanei autoizolate să poarte mască de protecție;

- În timpul efectuării lucrărilor necesare să solicite persoanei autoizolate să stea în altă cameră sau la o distanta mai mare de 2 m;

- Membrii echipelor de intervenție vor purta un echipament minim de protecţie constând în: măşti, ochelari de protecţie, mănuşi.

- Membrii echipelor de intervenție vor fi dotați cu dezinfectant pentru mâini (în special pe bază de clor sau alcool), pe care îl vor folosi înainte și după finalizarea intervenției, precum și după orice manevră care prezintă un risc de contaminare mai ales daca această manevră a fost efecutuată fără mănuși (atingerea unor suprafețe posibil contaminate de către persoanele autoizolate)”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel