Coronavirus: Numărul de decese, în creștere, în Spania

În Spania se înregistrează o uşoară creştere a numărului de decese în ultimele 24 de ore.

Spania a înregistrat în ultimele 24 de ore o uşoară creştere a numărului de decese cauzate de COVID-19, cu 331 de morţi anunţaţi luni, faţă de 288, duminică, a informat Ministerul Sănătăţii de la Madrid, citat de EFE, AFP şi Reuters.

Numărul persoanelor vindecate de la începerea crizei sanitare a depăşit 100.000, iar numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire a fost de 1.831 în ultimele 24 de ore.

Numărul total al deceselor din cauza pandemiei de coronavirus în Spania se ridică la 23.521, iar cel al cazurilor confirmate de COVID-19 la 209.465.

Vârful pandemiei, depășit

Creşterea bilanţului zilnic este frecvent la început de săptămână din cauza unei întârzieri în ceea ce priveşte notificarea cazurilor din partea autorităţilor sanitare, care consideră că au depăşit vârful pandemiei la 2 aprilie, când în 24 de ore au fost înregistrate 950 de decese.

"Evoluţiile se menţin în aceeaşi linie descendentă din ultimele zile", a amintit luni directorul Centrului pentru coordonarea alertelor şi situaţiilor de urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, Fernando Simon.

Totodată, Spania a început luni un amplu studiu de seroprevalenţă, la care vor participa între 60.000 şi 90.000 de persoane şi al cărui scop este de a stabili gradul de imunitate dobândit de populaţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel