Coronavirus. Medicii de la spitalul din Buftea: Vă este frică? Nu-i nimic. Și nouă ne este!

Medicii de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea au transmis un mesaj către pacienți.

"Dragi pacienți, noi, medicii de la spitalul din Buftea, suntem aici pentru dumneavoastră! Vrem să fiți bine, fiecare dintre voi! Și vă mulțumim că aveți încredere în noi! Vă este frică? Nu-i nimic. Și nouă ne este. Și noi, ca și voi, avem copii, avem familii la care ne întoarcem chiar și după 24 ore de tură, după ce am luat contact cu sute de oameni. Dar, în aceste condiții, și noi și voi știm ce avem de făcut. Și atunci frica pierde teren și se transformă în precauție.

"Așa ne ținem la adăpost"

Noi știm să stăm îmbrăcați în combinezoane, să purtăm măști, să vă facem programări și să vă acordăm tratamentul cel mai bun. Vă întrebăm la intrarea în spital dacă ați fost în zone de risc sau dacă aveți probleme respiratorii. Pentru că așa ne ținem la adăpost pe toți. Voi, dragii noștri pacienți, știți să stați la distanță unii de ceilalți. De cel puțin un metru. Să completați cu sinceritate formularele de acces, să nu veniți la rudele din saloane și să faceți programări pentru ambulatoriu.

"Știm ce avem de făcut"

Ba chiar să cereți sfatul medicului la telefon. Știți că, în primul rând, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră de familie, iar la spital să veniți doar în caz de urgență. De reală urgență. Mai ales acum în vremea pandemiei de coronavirus, știm ce avem de făcut. Și avem răbdare. Aveți și voi, dragi pacienți, răbdare cu noi! Eu stau la spital, tu stai acasa", este mesajul transmis de medici pe pagina de Facebook a unității medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel