Coronavirus. Măsuri inedite luate de bogaţii lumii pentru a evita infectarea

Foto arhivă. Imaginea are rol ilustrativ.
Foto arhivă. Imaginea are rol ilustrativ.

Bogații lumii fug din calea noului coronavirus. Aceștia și-au luat măsuri de protecție și au plecat în vacanțe exclusiviste. 

Marii bogaţi ai lumii circulă doar avioane private și aleg ca destinații de vacanță insule private cât mai izolate pentru a se proteja de coronavirus, scrie New York Times, scrie Mediafax. 

Bogaţii lumii şi-au schimbat obiceiurile şi ei, sub ameninţarea coronavirusului, scriu jurnaliştii americani, care arată că felul în care se protejează oamenii de COVID-19 diferă și în funcție de condiția socială.

Destinații de vacanță exclusiviste

Folosirea avioanelor privare și alegerea unor insule izolate ca destinații de vacanță, sunt doar o parte dintre măsurile pe care le iau milionarii pentru a evita să contacteze noul coronavirus.

De exemplu, când vine vorba de măşti de protecţie sau dezinfectanţi, bogații lumii nu se uită la bani. Sunt preferate cele mai scumpe, chiar dacă medicii avertizează că nu au efect pe măsura preţului.

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a postat o fotografie pe instagram în care îşi afişează masca neagră. „În drum spre Paris", a scris ea în timp ce se îndrepta spre Săptămâna Modei, cu avionul.
Kate Hudson, în schimb, a pozat cu o mască de protecţie normală, mult mai ieftină. „Avem nevoie de un designer de măşti. Dacă tot trebuie să le purtăm, măcar să fie frumoase, corect?", a scris o fană într-un comentariu.

Peste 100.000 de persoane infectate la nivel mondial 

La nivel mondial, coronavirusul s-a răspândit în 96 de ţări, cu un total de 102.242 de contaminaţi. Cele mai afectate state sunt China, Coreea de Sud, Iran şi Italia. În România sunt 9 cazuri de infectare cu noul virus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel