CORONAVIRUS. Măsura lui Tudorache, cerută de clasa politică

La solicitarea primarului Dan Tudorache, în baza unui contract, Hotelul Phoencia Express a fost pus la dispoziția celor întorși din străinătate și care trebuie să stea la izolare în contextul pandemiei de noul coronavirus.

Primăria Sectorului 1 a anunțat că izolarea românilor veniți din străinătate s-a făcut la Hotel Phoenicia Express, pe Șoseaua de Centură, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții societății.

„Toate aceste persoane, recent întoarse din străinătate, care nu au domiciliul în București, sunt izolate, pe o perioadă de 14 zile, la Hotelul Phoenicia Express, care se află pe centura capitalei, mai exact, pe șoseaua Odaii nr. 441-443. Acesta fiind singurul hotel din Grupul Phoenicia Hotels pe care în acest moment autoritățile îl folosesc în scopul izolării celor care au trecut granițele tării în ultimele zile. Așadar, dorim să punctăm foarte clar, ca nicio persoană nu este izolată la Hotelul Phoenicia Grand, din Nordul Capitalei, acesta din urmă prezentând cele mai sigure condiții pentru oaspeții săi”, se anunța în cursul zilei de ieri.

Această măsură a fost solicitată azi de mai mulți politicieni, inclusiv fostul președinte Traian Băsescu, dar și jurnaliști. 

Amintim că președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență începând de luni, 16 martie 2020, în contextul pandemiei de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel