Coronavirus: Marea Britanie majorează amenzile pentru încălcarea restricțiilor

Marea Britanie a decis majorarea amenzilor pentru persoanele care nu respectă reglementările referitoare la Coronavirus.

Amenzile pentru încălcarea reglementărilor Coronavirus vor fi majorate de la 60 la 100 de lire sterline pentru prima infracțiune în conformitate cu planurile de reducere a condițiilor de carantină stabilite de prim ministrul britanic Boris Johnson, potrivit rfi.ro

Plata amenzii în termen de 14 zile va reduce suma la 50 de lire sterline, față de 30 de lire actualmente. Cantumul maxim al amenzii pentru recidiviști va fi majorat de la 960 la 3.200 de lire. Salariul mediu lunar brut în UK este de circa 2.200 de lire.

"Regulile privind distanțarea socială trebuie respectate și pentru a aplica aceste reguli, vom mări amenzile pentru minoritatea care le încalcă", a declarat duminică premierul Johnson.

Conform Regulamentului de protecție a sănătății, oamenii pot fi amendați pentru că au ieșit afară fără "o scuză rezonabilă".

Pub-urile, cafenelele și restaurantele pot fi, de asemenea, penalizate pentru vânzarea de alimente și băuturi pentru consum în propriul spațiu.

Poliția a emis peste 9.000 de amenzi în Anglia și Țara Galilor în prima lună după ce noua lege a intrat în vigoare pe 26 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel