Coronavirus. Hong Kong folosește brățări inteligente pentru monitorizarea celor în carantină

bratari
bratari

Hong Kong îi monitorizează pe suspecții de coronavirus cu brățări electronice pentru a nu încălca măsura de a sta în carantină. 

Declan Chan, un stilist din Hong Kong, s-a întors săptămâna aceasta acasă, de la Londra. La intrarea în țară i s-a oferit o brățară electronică, scriu jurnaliștii de la CNN. 

Acestă brățară îi va urmări mișcările în timp ce stă acasă în carantină pe o perioadă de 14 zile, au explicat oficialii.

Este cea mai recentă măsură preventivă introdusă în oraș, care a înregistrat o creștere a cazurilor de coronavirus provenite din străinătate în ultimele două săptămâni, după o perioadă de încetinire a infecțiilor.

Măsurile luate de Guvernul din Hong Kong 

Guvernul din Hong Kong a anunțat noi restricții de călătorie, impunând ca toți călătorii sosiți din țări străine să se supună carantinei timp de 14 zile. Cu toții vor primi o brățară conectată la o aplicație smartphone care va avertiza oficialii dacă este încălcată carantina. 

Chan a spus că i s-a cerut să descarce aplicația pentru smartphone și să se plimbe în jurul apartamentului său odată ce a ajuns acasă, pentru ca acesta să-i poată cartografia spațiile interioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel