CORONAVIRUS: Guvernul spaniol ia în considerare închiderea Madridului

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Isabel Diaz Ayuso, preşedinta regiunii Madrid,  a anunţat joi că guvernul spaniol ia în considerare închiderea capitalei ca măsură de a opri răspândirea coronavirusului în Spania, relatează Reuters. 

Guvernul spaniol a negat miercuri că ar avea în plan o astfel de decizie. 'Din ce am văzut în ultimele ore, este luată în considerare posibilitatea de a închide Madridul', a spus Isabel Diaz Ayuso la postul local de televiziune Tele 5.

Potrivit El Pais, în Comunitatea Madrid numărul cazurilor confirmate de coronavirus ajunsese miercuri la 1.024 şi s-au înregistrat 31 de decese. Ministrul egalităţii Irene Montero a fost diagnosticată cu coronavirus, iar vicepremierul Pablo Iglesias a fost pus în carantină, potrivit Reuters, care adaugă că toţi miniştrii din cabinet vor fi testaţi joi pentru coronavirus.

De altfel, la şedinţa executivului programată pentru joi vor participa doar miniştrii a căror prezenţă este necesară pentru a aproba noile măsuri anticoronavirus. Toate reuniunile premierului Pedro Sanchez vor fi ţinute exclusiv prin videoconferinţă, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel