Coronavirus. Grupul de hackeri Anonymous, mesaj pentru liderii lumii

anonymous
anonymous

Grupul de hackeri Anonymous a denunţat, într-un mesaj video, presupusa lipsa de transparenţă a guvernelor din întreaga lume în contextul epidemiei de coronavirus, îndemnând liderii ţărilor să spună adevărul despre efectele grave ale acestei boli.

"Pentru a înţelege gravitatea situaţiei, oamenii trebuie să ştie despre ratele ridicate de mortalitate şi spitalizare ale acestei boli. În plus, pentru a se proteja adecvat, oamenii trebuie să ştie că această boală are o perioadă de incubaţie semnificativ mai mare şi se transmite mai uşor decât gripa sezonieră. Aceste concluzii clare ar trebui să fie în orice buletin de ştiri şi în orice conferinţă de presă, dar sunt lăsate în note de subsol sau sunt ignorate total.

Analizele adecvate şi relatările ar fi trebuit să înceapă acum câteva luni, dar, din păcate, oamenii puternici care s-au numit pe ei înşişi lideri ne blochează, în loc să ne conducă. Faceţi ceea ce trebuie şi spuneţi-le oamenilor din întreaga lume cu ce se confruntă de fapt!", transmite grupul de hackeri Anonymous.

Potrivit celui mai recent bilanţ global, peste 3.300 de persoane au murit din cauza coronavirusului, în principal în China. La nivel mondial sunt 95.000 de cazuri confirmate, în peste 80 de ţări şi teritorii. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a transmis că, deocamdată, nu este vorba de o pandemie, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel