CORONAVIRUS. FIFA, donație către OMS. Silvio Berlusconi, sprijin pentru Italia

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

Lumea sportului se uneşte pentru combaterea coronavirusului. FIFA, Silvio Berlusconi şi familia Agnelli au făcut donaţii majore către autorităţi şi îi încurajează şi pe alţii să facă acelaşi lucru.

FIFA, prin vocea preşedintelui Gianni Infantino, a anunţat că donează 10 milioane de dolari către Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Forul mondial spune că unitatea, solidaritatea şi responsabilitatea sunt cele mai importante lucruri din această perioadă şi îi încurajează pe cei care au posibilitatea să contribuie pentru ajutorarea celor aflaţi în dificultate.

De asemenea, o donaţie de 10 milioane de euro va face şi fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Banii vor merge către regiunea Lombardia, care va beneficia de 400 de paturi noi la secţia de terapie intensivă, potrivit partidului Forza Italia.

Familia Agnelli, care deţine şi clubul Juventus, va dona 10 milioane de euro pentru susţinerea sistemului de sănătate din Italia. De asemenea, companiile familiei Agnelli au cumpărat deja 150 de ventilatoare şi alte echipamente medicale pentru dotarea spitalelor din Italia.

Italia este ţara din Europa cea mai afectată de pandemia de coronavirus. Până în prezent, aici s-au înregistrat 31.506 cazuri, iar 2.503 persoane au murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel