CORONAVIRUS. Evoluție SURPRINZĂTOARE în România. Palada: ”Țineți-vă cumpătul!” DOVADA AICI

Sociologul Mirel Palada a făcut o analiză extrem de interesantă privind evoluția coronavirusului în România față de Italia și Spania.

Dacă până acum câteva zile, România semăna puternic ca evoluție timpurie cu Italia și Spania, în ultimele zile, graficele au început să fie din ce în ce mai divergente. Se pare că măsurile luate de autorități pentru a stopa COVID - 19 dau roade.

”E foarte probabil ca măsurile luate până acum, îndeosebi cele de distanțare socială, să fi fost nu numai utile, dar și respectate. Căci sînt semne din ce în ce mai clare că au început să-și facă efectul.


Dacă pînă acum cîteva zile România semăna din păcate puternic ca evoluție timpurie cu Italia și Spania, în ultimele zile, de aproape săptămînă încoace, graficele au început să fie din ce în ce mai divergente.


Evoluțiile în România, atât la nivel de contaminați, cît și la nivel de morți, sînt mult sub cele din Italia și Spania, la aceeași zi de la începerea epidemiei în țara respectivă.


Hai, țineți-vă cumpătul. Se putea mai rău. Dar nu vă culcați pe o ureche. Evoluția în România încă seamănă cu creșterea exponențială. Deci vîrful va fi mai încolo. Doar că l-am întîrziat prin respectarea măsurilor de distanțare socială.


Nu fiți țăndăroși la cap. Stați în casă”, a explicat Mirel Palada.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel