CORONAVIRUS. Deces misterios în România. Tânăr mort în casă. Medic: Ar fi bine să învățați din acest lucru!

Medicul Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt ”Matei Balș”, a fost întrebat cum vede cazul tânărului infectat cu COVID 19, găsit decedat acasă.

Întrebat cum vede cazul tânărului de 27 ani, Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt ”Matei Balș”, a zis la Realitatea Plus: ”În momentul în care noi, medicii, luăm anumite decizii, le luăm în cunoștință de cauză, pentru a salva viața unui pacient sau a-i păstra sănătatea cât mai mult posibil. Unii au zis că pacienții simptomatici, care încă continuă să fie pozitivi, ar trebui lăsați acasă... Am fost criticați! (n.r - pentru că medicii au decis să nu lase acasă bolnavii simptomatici).

Cazul 125 de la Sibiu arată foarte bine care sunt riscurile dacă lași acasă un pacient simptomatic. Starea lui se poate degrada rapid și reversibil. Ar fi bine să învățați din acest lucru și să nu vă mai hazardați în tot felul de comentarii medicale”.

Medicul Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt "Matei Balș", a subliniat că este foarte important ca un pacient cu simptome ale infecției cu coronavirus să stea la spital, nu acasă.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că decesul 125 este un bărbat, 27 ani, din județul Sibiu. Acesta a fost găsit mort acasă

"Decedat în 31.03.2020 (găsit decedat acasă). S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în 2.04.2020", a transmis Grupul de Comunicare Strategică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel