Coronavirus. Dan Negru: Va aduce dereglări psihice grave

Dan Negru a comentat situația în care se află o lume întreagă din cauza pandemiei de coronavirus.

"Nu știm când" și "nu știm cum" sunt singurele noutăți... Îmi place Anand Mahira, îl urmăresc pe Twitter. E un baștan indian cu multe miliarde. Mahira zice că coronavirusul e justificarea unei resetări economice globale. Zice că cei mai mulți din cei care lucrează acum de acasă, acolo vor rămâne. După coronavirus, patronii îi vor întoarce la job pe unii, dar pe cei mulți îi vor păstra cu salarii mai mici, lucrând de acasă. E un reset al forței de muncă... Zice că se vor închide mii de fabrici care poluau oricum, că oamenii vor circula mai puțin dacă vor lucra de acasă și că zborurile se vor reduce simțitor din cauza prețurilor care vor creste. E și un reset ecologic", a scris Dan Negru pe Facebook.

"Lumea o luase razna oricum"

"Coronavirusul e butonul de reset economic. O spun tot mai mulți! Schimbarea banilor, dispariția cashului, naționalizarea de către stat a marilor businessuri și apoi întărirea statului care era oricum slăbit și jigărit sunt teorii dezbătute de toate marile analize financiare mondiale. Franța a anuntat deja oficial ca va naționaliza marile companii dacă va fi nevoie...

E adevărat, lumea o luase razna oricum, valorile nu mai existau, banii nu mai aveau valoare, resetul era o chestiune de timp... Dar "omul e un animal social". A zis-o Aristotel prin anul 300 Î.HR. Lipsa de socializare deprimă, dă boli psihice. "Arestul la domiciliu" a milioane de oameni lipsiți de socializare și închişi în casele lor doar cu gândul la șomajul în care tocmai au intrat va aduce dereglări psihice mult mai grave", a mai scris prezentatorul tv.

"O să fie tot mai greu"

"Primul restaurant din lume a apărut în 1765 şi s-a numit "Boulanger". Thomas Boys l-a pictat într-un tablou. "Restaurant" vine de la cuvântul "restaurer" adică de la menirea de a-i "restaura", "revigora" pe cei care intrau ca să mănânce și să socializeze. Fără nicio speranță şi fără niciun orizont de așteptare, cu "nu știm când" și "nu știm cum" o să fie tot mai greu. Oră după oră...", a mai scris Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel