Coronavirus - Curse de taxi GRATUITE: Dacă tot nu muncim, atunci să ajutăm

O nouă inițiativă privată vine în sprijinul medicilor, cei care se află în prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus.

Un taximetrist din București a început să ofere curse gratuite pentru medici și nu numai. Mircea Lupașcu, taximetrist, spune că decizia nu a luat-o singur, ci împreună cu mai mulți colegi:

”Ne-am hotărât ca pentru medici, cei din armată și pompieri să facem acest grup ca să-i ajutăm să ajungă acolo unde au nevoie, fără să-i coste nimic cursa. Dânșii nu trebuie să facă nimic decât să se uite după taxiuri sau mașini private care au niște stickere pe care scrie acest lucru”, a spus taximetristul, la Realitatea Plus, vineri.

”În ceea ce privește afacerea în sine, lucrurile stau foarte prost. Lumea nu mai circulă deloc. Am ajuns să tragem mașinile pe dreapta, pentru că să stai 12 ore să încasezi 30-40 de lei nu e rentabil. De aceea, noi am decis să înființăm acest grup, dacă tot nu muncim, atunci să ajutăm medicii, să ajutăm poliția, armata, pompierii să-i ducem acolo unde este nevoie de ei” a mai spus el.

”De azi dimineață, vineri, deja am depășit 50 de colegi care facem acest lucru și numărul crește”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel