Urmărește emisiunea live


Coronavirus: Câinele Wynn ajută medicii epuizați de lupta cu Covid-19

Câinele însoțitor stagiar Wynn este pe câmpul de luptă din Denver împotriva coronavirusului, oferind susținere și iubire medicilor epuizați.

Câinele însoțitor stagiar Wynn este pe câmpul de luptă din Denver, SUA, împotriva coronavirusului, oferind susținere și iubire medicilor epuizați, conform Daily Mail.

Labradorul în vârstă de un an îi vizitează pe doctorii de la Urgențe din Centrul Medical Rose, unde le oferă mult așteptata terapie angajaților care înfruntă Covid-19.

Wynn va deveni însoțitor

(w670)

Wynn se antrenează să devină un câine de serviciu pentru adulți, copii și veterani cu dizabilități, pentru organizația nonprofit Însoțitorii Canini pentru Independență (CCI).

În prezent, serviciul lui Wynn este să își arate iubirea pentru personalul epuizat din camerele de urgențe, care pot lua o pauză după turele lor și pot sta într-o încăpere cu labradorul auriu, în timp ce ascultă muzică de meditație.

Doctorii sunt nevoiți să își spele mâinile înainte să o atingă pe Wynn, pentru a preveni o posibilă răspândire a germenilor. Wynn este dresată de un medicul de urgențe Susan Ryan.

De ce este nevoie de Wynn

„Am văzut-o pe Wynn cum venea de la o plimbare pe afară", a spus Ryan pentru CNN. „M-am aruncat pe jos și am cerut câteva minute cu ea".

Doctorul crede că animalele de companie precum câinii pot avea un impact pozitiv asupra medicilor și asistentelor, în timpul turelor lungi și obositoare. „Când vezi și auzi lucruri pe care nu le poți uita, ele pot avea un impact asupra ta".

„De aceea, câinii sunt foarte importanți. Când ești în prezența unui câine și te joci cu el, de fapt te aduci cu picioarele pe pământ, în momentul de față", a continuat dr. Ryan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel