Coronavirus. Botoşănean întors din Italia, amendat pentru declaraţii false

Campanie Poliția Română
Campanie Poliția Română

DSP Botoşani a anunţat că a fost aplicată o nouă amendă pentru declaraţii false în cazul unei persoane care nu a declarat că s-a întors din Italia 

"Sunt foarte multe persoane care au venit din Italia în diferite comunităţi rurale. Avem o evidenţă a acelor persoane. Sunt 226 de persoane. Problema este că au declarat în momentul în care au intrat în România că vin din zone sigure. Numai 2% s-a confirmat că vin din zone galbene sau roşii şi sunt deja autoizolaţi, iar o persoană din cele 226 a fost amendată şi s-a adăugat celorlalte două care au fost amendate", a afirmat prefectul Dan Nechifor.

Amenda dispusă de DSP Botoşani este cea de-a treia de la declararea epidemiei de coronavirus în România. Inspectorii sanitari au mai aplicat o amendă de 20.000 de lei şi una de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare la domiciliu, scrie Agerpres. 

Conform prefectului, luni dimineaţă se aflau cazate în centrele de carantină 69 de persoane întoarse din zonele de focar din Italia. Alte 250 de persoane erau autoizolate la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel