Urmărește emisiunea live


Coronavirus Bacău. Benea: Dezastru epidemiologic păstorit de primarii PNL. Sinistră coincidență cu Suceava

Dragoş Benea, președintele PSD Bacău, a tras un semnal de alarmă, în conetxul pandemiei de coronavirus și al cazurilor din județul Bacău, după declarațiile prefectulului și șefei DSP, "ambii de la PNL".

"Sinistră coincidență cu spitalul de la Suceava"

"Ieri, prefectul și șefa DSP, ambii de la PNL, ne țineau lecții, asigurându-ne că situația e sub control. Azi, înregistrăm cea mai mare creștere a numărului de infectați covid, în județul Bacău, de la începutul pandemiei: de la 117 la 150 ‼️ Lucrurile sunt departe de a fi sub control, iar cifrele sunt tot mai îngrijorătoare.

Confirmați, Prefectură și DSP, că majoritatea cazurilor de infectați din ultimele 48 de ore provine din nord-vestul județului (Moinești, Comănești, Solonț, Poduri etc)? Confirmați că personal medical de la secția Chirurgie a spitalului de excelență Moinești (sinistră coincidență cu spitalul de excelență de la Suceava!) este pasat între Bacău și Onești, iar voi mușamalizați realitatea despre focarul de infecție de acolo?", a scris Dragoș Benea pe Facebook.

"Dezastru epidemiologic păstorit de primarii PNL"

"De ce nu faceți teste la Moinești și Comănești? Pentru a nu ieși la iveală dezastrul epidemiologic păstorit de primarii PNL? Oamenii din Moinești și Comănești vorbesc; ei simt că infecția plutește în aer, dar pentru voi contează doar să vă salvați primarii PNL din aceste orașe devenite "Suceava" județului Bacău. Periclitați viețile oamenilor de acolo, pentru că politrucii voștri sunt mai importanți decât băcăuanii!

Linia întâi a luptei împotriva pandemiei e ținută de spitalele administrate de social-democrați - Bacău, Onești și Buhuși, în timp ce spitalele Moinești & Comănești și administrațiile PNL de acolo privesc de pe margine, nederanjate nici de Prefectură, nici de DSP. Oare DSP se simte confortabil cu faptul că jumătate din "covizii" internați la Onești provin din zona Moinești? Ce așteaptă Prefectura & DSP? Ca Moineștiul să devină capitala covid a județului și să intervină acolo când nu se va mai putea face nimic?

P.S. - Felicitări personalului medical și administrativ de la spitalele din Bacău, Onești și Buhuși pentru lupta dusă împotriva pandemiei. Aceste spitale și testează, și tratează!", a  mai scris Benea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel