Coronavirus - Aglomerație pe Otopeni. Distanțarea socială nu există

O serie de imagini surprinse vineri, puțin după ora 13.00, relevă faptul că pe aeroportul din Otopeni distanțarea socială nu este respectată, în ciuda avertismentelor lansate de autorități pe toate canalele media.

Imaginile au fost surprinse pe ”Henri Coandă”, după ce mai multe avioane au aterizat pe aeroport, de Realitatea Plus. Oamenii sunt extrem de aproape unii de alții, ba chiar se vede că este aglomerație, ca într-o zi obișnuită, nu ca într-o zi de epidemie de coronavirus.

Cei care s-au întors în țară vin, în marea lor majoritate din zone galbene. Ei au fost așteptați la debarcare de medicii de la DSP, însă, ulterior, s-au înghesuit către ieșiri, fără a mai respecta distanțarea socială. Avioanele au sosit de la Paris, Londra, Amsterdam și alte orașe mari.

Chair dacă unii purtau măști pericolul a rămas real, pentru că distanța dintre ei extrem de mică. Conform sursei citate, călătorii au trecut pe la termoscanner.

Ce spun reprezentanții aeroportului

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt a aeroportului, a declarat, la Realitatea Plus, că ”a fost vorba de o sosire simultană a mai multor curse, 4 în total, toate din zone galbene. Toți pasagerii au trecut și prin fața termoscannerelor, personalul DSP a fost pe poziție, pentru a-i asista în caz de nevoie. Cert este că acești pasageri trebuie să completeze chestionarele. De remarcat că acum ei trebuie să scrie și numărul de telefon. Cert este că la Poliția de Frontieră se lucrează la capacitate maximă”, a declarat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel