Coronavirus. Acuzaţi de TERORISM, după ce au tuşit spre alte persoane

Doi bărbaţi au fost acuzaţi de terorism, după ce au tuşit intenţionat spre alte persoane şi au spus că sunt infectaţi cu noul coronavirus. 

S-a întâmplat în SUA, iar unul dintre cei doi, în vârstă de 59 de ani, s-a aplecat către o angajată a unui supermarket din New Jersey, care anterior îi ceruse să păstreze o anumită distanţă, şi a tuşit spre ea spunându-i apoi râzând că are coronavirus. Mai mult, el a refuzat să se legitimeze în faţa personalului de securitate al supermarketului şi le-a spus unor angajaţi ai acestuia că sunt norocoşi că încă mai au loc de muncă, scrie Agerpres. 

Ameninţările, fapte penale

Celălalt incident s-a petrecut vinerea trecută, când un bărbat în vârstă de 57 de ani a râs de un pensionar care purta mască sanitară şi mănuşi în timp ce aştepta să intre într-un magazin alimentar din Pennsylvania - şi care era în faza de recuperare după o pneumonie - şi a simulat o tuse în preajma lui, spunându-i de asemenea este infectat cu coronavirus.

Departamentul american al Justiţiei a avertizat marţi că orice încercare de ameninţare a cuiva cu infectarea cu coronavirus constituie faptă penală.

La rândul său, procurorul general din New Jersey, Gurbir Grewal, a atenţionat că propagarea unor astfel de temeri este ceva inacceptabil, mai ales într-o situaţie de urgenţă cum este cea prin care trecem în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel