Coronavirus. Vedetă din Italia, concert live în lupta împotriva "solitudinii"

O artistă din Italia a decis să susțină un concert transmis pe internet pentru a lupta împotriva "solitudinii" impuse de măsurile de securitate impuse de autorități din cauza noului coronavirus. 

Celebra cântăreaţă italiană de rock Gianna Nannini a anunţat marţi un concert virtual, prin streaming video de la locuinţa ei, pentru a lupta împotriva "solitudinii" impuse de măsurile de securitate decise de autorităţi pentru oprirea epidemiei de coronavirus, relatează AFP, scrie Agerpres. 

"Ce este cel mai groaznic cu acest virus este singurătatea. Fiecare dintre noi trebuie să punem ceva la dispoziţia comunităţii noastre. Sunt la Milano şi vreau să difuzez melodii rock online, pentru a ne putea simţi cu toţii mai aproape unul de celălalt, dar în siguranţă, a scris ea pe contul ei de Instagram.

Artistă celebră în Italia 

Gianna Nannini, în vârstă de 65 de ani, este celebră în Italia, având aproximativ 30 de albume lansate de-a lungul carierei începute în urmă cu mai bine de 40 de ani.

"De acum înainte, vom utiliza dispozitivele care sunt deja folosite în şcoli pentru cursuri online şi vom face tot posibilul pentru a depăşi acest moment groaznic împreună", a continuat cântăreaţa. "Vă aştept joi la ora 16:00", a mai spus ea.

Mii de cazuri înregistrate și sute de decese

Guvernul italian a interzis până pe 3 aprilie adunările, concertele, nunţile şi înmormântările şi vor fi de asemenea închise centrele culturale, muzeele, teatrele şi cinematografele în încercarea de a stopa epidemia de coronavirus care a lovit ţara, unde au fost înregistrate peste 9.000 de cazuri, dintre care 463 de decese, conform cifrelor oferite luni seara de autorităţile italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel