Coronavirus. Rusia, 63 de cazuri confirmate. Se ÎNCHIDE granița cu Belarus

Accident Rusia
Accident Rusia

Autoritățile din Rusia au anunțat că închid granița cu Belarus, țară care are confirmate doar 27 de cazuri de coronavirus. Până în prezent, Rusia a anunțat 63 de cazuri. 

Rusia va închide granița cu Belarus într-unul dintre cei mai ”proactivi pași”, scrie CNN. Rusia va închide granița cu țara vecină din cauza pandemiei coronavirusului, a declarat luni premierul rus Mikhail Mishustin.

Mishustin a declarat într-o întâlnire de presă că măsura de a împiedica circulația persoanelor peste graniță face parte dintr-o serie de ”pași proactivi” pe care guvernul rus îi ia pentru a combate răspândirea virusului.

Măsuri pentru limitarea răspândirii virusului 

„Oamenii din întreaga lume sunt nevoiți să-și schimbe modul obișnuit de viață", a spus el. „Măsurile proactive pe care le-am luat în februarie a acestui an ne-au permis să limităm serios răspândirea coronavirusului în Rusia. Trebuie să facem totul pentru ca situația să nu se dezvolte așa cum s-a întâmplat în alte țări și suntem în mod constant, în funcție de răspândirea pandemiei, nevoiți să ne închidem granițele", a precizat premierul rus Mikhail Mishustin.

Rusia are 63 de cazuri confirmate de coronavirus, potrivit Universității Johns Hopkins, iar Belarus are 27, mai precizează CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel