Coronavirus, provocare serioasă în Rusia. Putin nu mai radiază încredere. Evoluție fulminantă a infecțiilor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vladimir Putin se arată îngrijorat de evoluția fulminantă a cazurilor de infecție cu noul coronavirus din Rusia. 

Liderii mondiali lucrează de acasă în timpul pandemiei coronavirusului, iar Vladimir Putin nu face excepție, scrie CNN. Luni, președintele rus a organizat o videoconferință din reședința sa oficială din afara Moscovei, cu unii dintre oficialii care conduc eforturile guvernului de a combate boala.

A fost o întâlnire neobișnuit de sumbră

Cu mai puțin de o lună în urmă, Putin a radiat încrederea cu privire la răspunsul guvernului său la o criză globală în creștere, asigurându-și cetățenii că situația era „sub control", datorită măsurilor de intervenție timpurie. 

Cât de repede se pot schimba lucrurile în timpul coronavirusului? În videoconferința sa de luni, Putin a făcut bilanțul unei situații care se agrava.

"Avem foarte multe probleme", a spus Putin. „Nu este nimic de care să ne lăudăm și nu trebuie să ne ”relaxăm”, pentru că, în general, nu am trecut încă de apogeul epidemiei".

Ce se întâmplă în Rusia?

În timp ce Rusia are relativ puține cazuri în comparație cu Statele Unite sau cu cele mai afectate țări europene, numărul cazurilor confirmate a crescut în ultimele zile. Luni, Rusia a raportat o creștere record a cazurilor de o zi, 2.558 confirmate în ultimele 24 de ore.

Marți, Rusia a înregistrat un record nou: 2.774 de cazuri confirmate, iar Putin vine pentru critici serioase pentru gestionarea crizei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel