Covid - 19. Parlamentul se ÎNCHIDE de miercuri. Cât va dura decizia britanicilor

Interzis
Interzis

Parlamentul britanic urmează să-şi suspende activitatea pentru cel puţin patru săptămâni, începând de miercuri, ca parte a eforturilor guvernului de a opri răspândirea coronavirusului, informează Reuters.

Parlamentul ar fi trebuit să se închidă pentru o pauză de Paşti de trei săptămâni, din 31 martie, dar o moţiune pe ordinea de zi miercuri propune ca aceasta să înceapă cu o săptămână mai devreme, pe măsură ce cresc temerile că politicienii şi personalul sunt puşi în pericol continuând să lucreze acolo. Parlamentul a fost deja închis pentru vizitatori şi şi-a redus numărul de parlamentari care au acces în Camera Comunelor pentru a le permite să stea mai distanţat în conformitate cu măsurile de distanţare socială.

Lindsay Hoyle, preşedintele Camerei Comunelor, a declarat de asemenea luni că toate voturile ce au loc vor fi adaptate pentru a evita procesul obişnuit când sute de parlamentari sunt înghesuiţi într-o cameră nu foarte spaţioasă pe măsură ce voturile sunt numărate.

Moţiunea, prezentată de liderul Camerei Comunelor Jacob Rees-Mogg, declară că activitatea 'acestei Camere (...) se amână până marţi 21 aprilie 2020'. Camera superioară, Camera Lorzilor, este de aşteptat să aprobe legislaţia de urgenţă miercuri, acordând autorităţilor puteri sporite pentru a combate epidemia în creştere de coronavirus, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel