Coronavirus. Ilan Laufer, solicitare URGENTĂ către Guvern: Este singura soluţie!

Alex Coita, Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita, Ilan Laufer / Foto Facebook

"Cerem Guvernului să pună la dispoziția populației 100 000 de teste rapide pentru noul Coronavirus", transmite Ilan Laufer. 

"Devine din ce în ce mai clar că rata mică a îmbolnăvirilor din România, comparativ cu alte state europene, este absolut irelevantă cât timp nu se fac teste! (...) Facem pe această cale apel la autorități să lucreze cu specialiștii români și cu partenerii internaționali și să pună urgent la dispoziția populației 100 000 de teste rapide, pentru uzul tuturor, printr-o simplă recomandare de la medicul de familie. Este singura modalitate de a lupta eficient împotriva propagării acestui virus, altfel riscăm să ne lovească în plin o situație scăpată de sub control. (...)

Testarea extinsă este singura soluție pentru că permite izolarea timpurie a cazurilor de COVID-19 și împiedică răspândirea intracomunitară. Totodată, permite guvernului să-și concentreze eforturile acolo und este cea mai mare nevoie. În lipsa acestei măsuri, umblăm legați la ochi și fiecare pas poate fi unul în gol!", transmite Ilan Laufer într-un mesaj pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel