Coronavirus. Femeia din Timișoara a ajuns la spital, se află în carantină. Care este starea ei

Spital / Imagine cu rol ilustrativ
Spital / Imagine cu rol ilustrativ

Reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara au anunțat că femeia infectată cu coronavirus a ajuns la spital. 

Virgil Musta, purtătorul de cuvânt Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, a intervenit în direct la România TV unde a explicat care este situația în ceea ce o privește pe femeia diagnosticată cu coronavirus. 

Femeia a ajuns la spital, se află în stare bună, este afebrilă și are o simptomatologie minoră. Nu a fost consultată încă de medicul nostru. Era optimistă, știa că majoritatea formelor sunt forme ușoare de boală. Nu are febră, are doar o ușoară tuse seacă. Ieri s-a prezentat la spital pentru această tuse, spunând că vine dintr-o zonă în care au existat infecții cu coronavirus, pe care a vizitat-o joia trecută. Femeia locuia singură acasă. Din informațiile pe care le am, ea și-a vizitat părinții în weekend, două prietene și un prieten. Ei au fost contactați cu toții și sunt așteptați la spital. DSP a luat legătura cu aceste persoane și urmează să fie aduse la spital pentru a fi testate. Noi suntem pregătiți pentru a testa aceste persoane, iar dacă prezintă simptomatologie îi vom interna. Avem mai multe locuri în spital dedicate acestor cazuri”, a precizat Virgil Musta, purtător de cuvânt Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel