CORONAVIRUS. Familia Regală oferă spațiile de cazare de pe Domeniul Regal Peleș pentru încarantinare

Spațiile de cazare de pe Domeniul Regal Peleș vor fi puse la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, a anunțat Casa Regală a României.

Familia Regală sprijină autoritățile în lupta cu noul coronavirus. Casa Regală a anunțat că pune la dispoziție spațiile de cazare de pe Domniul Regal Peleș. 

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Familia Regală continuă să fie alături de societate și de autoritățile statului român pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus.

Spații de cazare pentru încarantinare

Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, Custodele Coroanei și surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină.

Asociația Casa Majestății Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel