Cornelia Catanga a murit. Adina Alberts, LAUDE ETERNE pentru medicamentul pe care l-a luat artista care nu credea în Covid-19

Adina Alberts, despre medicamentul pe care l-a luat Cornelia Catanga care nu credea în Covid-19
Adina Alberts, despre medicamentul pe care l-a luat Cornelia Catanga care nu credea în Covid-19

Cornelia Catanga a murit. Înainte de a deceda, artista a stat acasă şi a luat şi ivermectină, conform spuselor jurnalistei Mara Bănică. Cornelia Catanga nu credea că există Covid-19.

”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a spus Mara Bănică.

Esteticianul Adina Alberts, mega promovată la televizor, spunea, într-o petiție pentru avizarea ivermectinei că ”este considerată substanța "salvatoare de vieți", fiind extrem de eficientă în tratarea bolnavilor în stadii grave de boală. Pentru acești pacienți nu mai este timp... Ei trebuie să aibă acces imediat la Ivermectină. În fiecare zi mor încă 70-80 de bolnavi... În secțiile ATI din întreagă țară sunt 1000 de pacienți care au nevoie de acest medicament!”

Adina Alberts continuă să insiste pentru folosirea ivermectinei, o substanță folosită mai ales în medicina veterinară, pentru tratarea celor infectați cu coronavirus.

De altfel, cele mai recente postări ale ei sunt pe acest subiect, deși există la Colegiul Medicilor București 7 plângeri împotriva sa pe subiectul ivermectină și 3 pentru că a publicat tratamentul cu care susține că s-a vindecat de Covid.

Între timp, Cornelia Catanga care se pare că lua ivermectină a murit. Ea a decedat în urma unui stop cardiorespirator suprapus cu boala Covid-19. Avea doar 63 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel