Cornel Tăbăcaru, NIMICITOR cu Cataramă: Îmi murea copilul de Covid-19! SĂ NU TE MAI AUD!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Cornel Tăbăcaru, milionarul din Costa Rica, a izbucnit în direct, la Antena 3, la adresa lui Viorel Cataramă. Afaceristul a făcut o dezvăluire cutremurătoare.

Cornel Tăbăcaru a spus că fiul său a fost infectat cu coronavirus. În acest context, i-a cerut lui Viorel Cataramă să nu mai spună că pot muri și 30.000 de oameni, dar că economia trebuie să meargă mai departe.

”Copilul meu a venit de la New York cu Covid-19. A fost 17 zile într-un spital din România. Nu am dormit nicio noapte! Îmi murea copilul! Nu-mi pasă mie de ce crezi tu și de cei care au fost în Piața Victoriei!”, a zis Cornel Tăbacaru.

Viorele, mie îmi murea copilul! Dacă era și al tău acolo, ne tăvăleam amândoi prin curtea spitalului. Am încărunțit mai mult decât eram, Viorele! Mie îmi murea copilul! Să nu te mai aud cu așa ceva! Să nu te mai aud, te implor, că zici că pot oricâți oameni! Dacă murea copilul meu, intram în pușcărie, cine știe ce făceam. Să nu te mai aud că zici să moară lumea! Cum să meargă, mă, 30.000 de sicrie că așa vrea nu știu cine?! Sunteți nebuni?! Lasă vrăjeala, te rog!”, a mai spus Cornel Tăbăcaru.

Viorel Cataramă a făcut o afirmație șocantă, duminică, la Sinteza zilei. Afaceristul a spus că, din punctul său de vedere, nu contează cât de mulți oameni mor, chiar și 30.000, atâta timp cât nu se prăbușește economia României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel